Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas värld



Om inte Låtsas världen
fanns


Var skulle vi enskilda
Då finnas

I kollektivet?

I Marknadens förstånds
-aktiga regelverk?


När till och med Diktatorn
Lever i sin påkostade
Låtsas-värld

Som alla andra måste betala

Tillgripa sig,leva under
och förstå utan ord

Och ve den som det ej lyder!


Men din låtsas värld

Där du sitter och ler
inåt mot dina drömmar

Är omöjlig att nå
som det molnigaste
uppe i det blå

Och tur är väl det


För det är ju det som
gör dig till den underbara

Unika oregelbundna
Människa du faktiskt är. ..










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-30 19:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Eller hur även här! Bra att du reder ut lite runt vanliga vanföreställningar. Vem är vem liksom förut Allan. Älskar sensmoralen du ofta levererar! :)
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP