Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Barnatro"


Förvanskade ordstäv. 4.




Bättre att lyss
Till den tandborste
som brast. ..


Än att aldrig käka
Nån godis me glass




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-01 14:24



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Kanske borde
eltandborsten
få ett monument
som överlevare
i striden.
2019-07-02

  Kungskobran VIP
Lev glatt och hårt
livet är kort
2019-07-01

  Fulbergarn
hellre bus än illa lyd
2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tandborste väl nött
nå´t tandläkare väl
gillat om hen
en så´n mött
absolut efter
ha städat efter
nå´n som ätit sött!
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP