Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2010.


Fullmåne och vemod

 

*
fullmåne i öst 
och mittemot en glödgad

solnedgång i väst

 *
vemod året om
men under sommartiden

- en rejäl paus




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-01 18:25



Bookmark and Share


  Smultris
Vackert beskrivet... och väldigt sant.
2019-07-01

  Roger VIP
Krispigt formulerat och som vanligt med en iaktagelseförmåga utöver det vanliga
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP