Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan ovanpå...

Flickan ovanför hon stirrar ner på mig.

Skakar lite på huvudet.

När jag sitter i min säng,

med knivens blänkande blad

i min hand.

Jag ler mot henne och trycker

mot knivens blad.

Det smärtar lite, jag ser blod.

Flickan ovanpå skakar på huvudet.

Hon försvinner därifrån.

Jag gör mig själv illa,

för att smärtan inuti ska försvinna.

Mina kinder blir våta

önskar jag kunde förlåta.

Ärren i min kropp som bleknat

med tiden kommer aldrig försvinna.

Det du gjorde mot mig,

kommer jag alltid att minnas.


© Brown
Copyright 2004-10-15




Fri vers av Lene
Läst 306 gånger
Publicerad 2004-10-15 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet