Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå

 

En yppig brunett ifrån Knåda

tappa brillor och kunde ej skåda

stötte då på en man

som hon tyckte var grann

kysste tallstam blev klibbig av kåda




Bunden vers (Limerick) av Per Rydberg
Läst 169 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-02 11:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Haa.klurkuligt skriftat
Slapp i.a.f
Risken för
Venerisk
Klåda?
;)


2019-07-02

    Lena Staaf VIP
Härligt komisk! Lyfts särskilt fram genom imerickens avskalade form.
2019-07-02

  Roger VIP
Wow. Dagens första gapskratt! Tack
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg