Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont gör det.

Känner tyngden som växer,

spränger och sväller.

Klänger i det som annars är svårt och oviss.

Ont gör det.

Faller av och brister i gråt.

© Brown
Copyright 2004-10-15




Fri vers av Lene
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-10-15 22:52



Bookmark and Share


  reback
Smärtande text. Gillar beskrivelsen av tyngden som växer, spränger och sväller. Fint skrivet.

2004-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet