Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk sommar

Det var en vacker svensk sommar, med regn och massa moln. Men jag dansade på bordet som om solen sken in i mitt rum. Jag trodde på illusionen om att ett vackert väder fanns och jag dansade så varsamt, ville inte vakna upp.

Sommaren den spred sig genom bergen, genom skyn. Men jag dansade så sakta genom livets mörka gång. För solen sken så starkt i mitt sällskap med John blund.

Jag skalad av varje lager av verklighet som fanns och kvar stod fantasin om en vacker sommar dans.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-04 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här