Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra guld i öknen

Jag sticker in ett finger i det mjuka
ditt öga är blått som lapis lazuli
fuktigt som ett monsunregn inuti
torrt som en öken utanpå

och när jag rör vid det
sätter det sandstormarna i rörelse
miljarder eroderande korn
i en öken
där inget finns kvar att nöta ner

Jag drar mina fingrar
genom en djungel av trådar
vackert ordnade i mjuka testar
guldgula och skimrande som spindelväv

men spindelväv är något som bara spindlar kan väva


---------------




Fri vers av Lili B VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-04 20:42



Bookmark and Share


  Rodin
Sådan njutning att läsa
2019-07-05

  danne //
Tänker
lite läskigt
som en ryssning
en sådan som kommer
över en vid märkliga
stunder ...
2019-07-04

  Roger VIP
Komplex och svävande
O jag njuter
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP