Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irene

Jag såg en kopia av dig
ditt röda hår
flammande eld
i vinterkylan

Mina ögon tårades

Den tunna springan mellan
dina sammanbitna läppar

Den kalla blicken
glaciärblå och överlägsen
på något vis

Jag minns dig
och alla mina tankar
om dig
som inte
stämde




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-09 17:24



Bookmark and Share


  Lili B VIP
Irene Bäckström
Tvärtom! Hon är fantastisk.
2023-05-31

  Irene Backström
Låter jobbigt att
känna henne!
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP