Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De talanglösa

De talanglösa med sina meterlånga ögonfransar
och inbyggda kuddar överallt på kroppen

En gång i tiden kunde de tänka och se sig själva i klaraste dagsljus

de hade ett pärlband av förmågor
fötterna var små och trapporna var branta

på varje trappsteg fann de en ny dimension
otaliga världar och nya versioner av sig själva
de var glittrande och regnbågsfärgade
genomskinliga och ibland sotsvarta

forskarna har än idag
inte lyckats lista ut
exakt hur det gick till
eller när det egentligen var
som pärlbandet brast




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-06 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP