Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

kom närmare
andas som du gör
nästan kippande

underjorden skakar
vidundren rasar
en stad blir dränkt
av en konstgjord sjö
från uppströms

och under mina ögonlock
ligger du och andas
under vattnet

och kommer närmare
och marken spricker
och fördämningarna brister




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-17 22:56



Bookmark and Share


  Lili B VIP
Kommentar till Lodjuret:

Jag är själv inte säker på om den handlar om förälskelse. Tänker att den sannolikt mest handlar om dödslängtan.
2023-06-18

  lodjuret/seglare VIP
Så du lyckades få med en aktuell händelse, då dammen brister, då brister även förälskelsens magiska under.
2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP