Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Migrän

Fru Migrän har slocknat
hennes lägereld är
pysade rök
i en överbliven
kaffeslurk

Fru Migräns röda naglar
har flagnat
uråldriga faluröda väggar
på en övergiven ladugård

Fru migrän har tänt
sin röda lykta
och släckt den
och tänt den
och släckt den igen
och för alltid

Hon minns och avundas allt det där
hon saknar




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-29 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP