Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väven av dagar

 

 

vinden ville han

stormen blev honom given

 

när han fyllde lungorna med

skyars flyktiga

älvars allvar

sankmarkers sorger

öppnades 

knopparnas

bristningsnära

 

i  andetagen dröjde

rosslande

orons

perpetuum mobile

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-06 07:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Denna ständiga, malande oro. Vad gör vi med den? Är den destruktiv eller ger den oss drivkraft?
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg