Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamseglerskans upptäckt



Hon blev strandsatt
efter en storm

På en sagolik
obebodd ö

fylld med de under
-baraste av vackra
Fjärilar och Frukter

Krydddoftande växtlighet
och hovrande harmoniska
kolibrisvärmar



Man upptäckte henne
Efter en tid

Och tog henne åter till
Till civilisationen

Hon har nog blivit
Lite knäpp på kuppen

För hon längtar alltid
i hemlighet tillbaks
dit ut. ..

Där allting utan en
massa mänskliga Ord

bara talade med sitt
eget
allra innersta väsen. ..







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-06 13:35



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Superfin!
2019-07-12

  Fulbergarn
jag har nog också varit på den ön en stund
och längtan dit finns kvar
2019-07-08

  Kungskobran VIP
Naturen talar till dig
utan falskhet och svek
Njut så länge det går
särskilt när det är vår
då älskogen lyser i alla vrår
och alla ljuden når ditt öra
då är allt underbart att höra
2019-07-06

  Bossepoet från Österbotten
Välformulerad längtan.
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP