Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden stod stilla när ditt hjärta slog mot mitt

Aldrig har jag känt någon annans hjärta slå
så hårt som jag kände ditt
när du höll mig nära
så nära
att jag kunde känna
din doft och dina andetag
Bortom all verklighet kändes den korta stunden

Och tiden stod stilla




Fri vers av Jojo
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-07 12:33



Bookmark and Share


  Nic
Njutningsfull känsla av närvaro

2019-07-19

  Rosmarin
väl fångat och gestaltat...så väl att den kanske vunnit på att du strukit sista raden?
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo