Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag i samband med löneförhandlingar på jobbet jag hade då. En del slickade verkligen röv för att stiga i graderna. Höll själv på att få sparken pga denna text då några tog åt sig.


Chokladpudding

Har du det i kassan skralt
använd munnen då analt.
Är det inte rätt banalt
att man så får mer betalt.

För om du detta sättet valt
så slutgiltigt och fatalt
får du nog räkna kallt
med att hatas tusenfallt.

Kamraterna dom säger:Halt!
Kom ej hit, vi vet allt.
Nej, det är nog ej så ballt
men du förtjänar inget dalt.

© Boa Berg
1999-2000




Fri vers av Boa Berg
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-06-27 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg