Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påminnelse om

 

 

 

 

 

 

mitt i det sommarsvala

når mig en viskning

med rimfrost i luggen

isande smek mot raspig kind

aning av vintervind

ovan vita sidenfält

ett styng

en rysning rusar genom

 innan blomstrens värld

tar ängen åter

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 529 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-11 09:58



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du har antagligen läst en tidigare version av den här dikten. Omarbetningar gör jag ibland, dock lägger jag sällan ut dem.
2019-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Har inte jag läst dessa rader förut en gång redan. Så irriterande att läsa rader om igen och först i slutet av njutningen komma på sig själv med att ha 'luktat på rosorna' redan igår?
2019-07-12

    Lena Staaf VIP
Kölden som vi aldrig kan låtsas bort. Varken i vädret eller vårt inre
2019-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Ypperligt formulerat!
Precis så är det!
Vi har våra fyra årstider, vare sig vi vill det eller ej.
Och ibland vill jag det inte.
Vera är prima och sommaren ännu bättre.
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg