Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så lycklig hela tiden!

PASSA er
Passa in
Passa ER

var förträfflig
fantastisk inte fanatisk
from och populär
se till att mingla i toppskiktets sfär

använd smakfull minikjol
smörj huden orange av brun-utan-sol
prata i guldfärgad mobiltelefon
var ärlig och god med bröst av silikon

du är social
besynnerlig
och ren
doftar lätt utav tvål
med rakade ben

det känns så bra
i ert ”järngäng!”
fina pojkar och flickor
som alla delar säng

”Dompa ” var kväll
sedelklämmor och Platina kort
det gäller att vara snäll
och impa på rätt sort


dölj dina synder
med fet naturtrogen concealer
bandagera dina handleder
behåll din heder

sträck på hakan
låt bli kakan
alla vet
du blir FET

ta ditt piller för vett
och etikett
nerv
och synaps
ta en snaps
ta två
ta tre
ta fyra
fem…
gå hem
knulla dig lycklig
för att undvika kollaps

du är så oumbärligt härlig
gullig
och söt!
bakom din rygg
en oärlig
mullig
korkad nöt!

du anar nånstans
att så är fallet
tar dina nariga fingrar
och spyr
middagen som var så dyr!

döva din smärta
med Jean Paul Gaultier
du snor tröjan
då du tror att ingen ser

du är så lyckad
snygg
och smart
det tycker ju alla- det är helt klart







Fri vers av Josi
Läst 1045 gånger
Publicerad 2006-06-27 10:00



Bookmark and Share


  MissManic
Min favorit, men det vet du redan...
nu slapp jag skriva av..
2010-11-20

  Bodil Sandberg VIP
Otroligt bra!!!!Cynism och humor i en härlig blandning!
2006-07-30

    Porslinsdockan
Men GUD så himla bra! go girl
2006-07-28

    Rimsmeden
Tack
för det skratt
som jag fick
av din dikt!
2006-06-28

  Teresia Ridell
Ja precis !
"It takes a fole to remain sain"
Mycket bra, talande o diktande !
2006-06-27

    seymour
Bra.

Tack!
2006-06-27

    lundd
Snygga rim och grymt flyt från "dölj dina synder" och framåt! Början kändes lite yxigare.
2006-06-27

  yoyyo
hahah.. snyggt slut måste jag säga.. gillar det. och du fick igång ett bra flyt genom hela texten!
snyggt
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi