Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


när den man har kär dör för tidigt


De vackraste av själar

De vackraste av själar
besöker oss ett slag
de skänker av sitt hjärta
till sitt sista andetag

De återvänder tidigt
till alltets evighet
och tvingar oss att vittna
om livets ändlighet

Så lite vi kan sia
om morgondagens värld
Så lite vi begriper
av levnadsloppets färd

De vackraste av själar
finns nära oss ett slag
De lämnar jordelivet
men stannar dag för dag

De stannar i ditt minne,
så nära tätt intill
De kommer till ditt hjärta
närhelst ditt sinne vill

Men sorgen är att mista,
att tiden blev så kort
Och smärtan är att livet
så hastigt rycktes bort

@JessicaMarieOlsson2018

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-12 20:34



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et makalöst dikt som beskriver sammenhængen mellem livet och døden. Jag tycker också at det på en fin og poetisk måde beskriver, at dem der har forladt os, måske fra tid til anden kommer på besøg igen ha en bra dag med venlig hilsen Klaus
2019-07-15

  stormengudrun VIP
Jättevacker och så sann ;-|
2019-07-13

  Pilträd
Så fint <3
2019-07-13

    ej medlem längre
Vackert och välrimmat.
2019-07-12

    ej medlem längre
Vackert och välrimmat.
2019-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst!
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP