Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets semester

Långa lediga dagar
ligger framför
Med glädje
vill jag ta mig an
varje ny dag
som blir mig given
Ensam eller tillsammans
spelar ingen större roll
Där jag är vill jag vara
inte ständigt längta bort
Dra in dofterna av livet
precis där jag står
Känna livet strömma
genom hela kroppen
i alla stunder
varje dag




Fri vers av Jojo
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-14 18:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du lyckas verkligen förmedla den underbara känslan på semesterns första dag!
2019-07-18

  Rosmarin
"Dra in dofterna av livet precis där jag står" -väldigt fin metafor
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo