Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svetten rinner när vi lever på riktigt

Steg för steg
på grusväg
på asfalt
över bron
in i skogen
är du med
och håller jämna steg
I branta uppförsbackar
tar samtalet slut
vi andas tungt
hjärtat får jobba
hjärnan känner lyckoruset
Ser på varandra
svettiga trötta
känner samhörighet
genom upplevelsen
Livet är på riktigt
just nu




Fri vers av Jojo
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-14 18:38



Bookmark and Share


    carinamnm
Fint beskrivet!
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo