Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 - 7 - 5 -7 - 7 -5 - 7 - 5 - 7 - 7


REGN

Pompösa poet
Går på grus som oss alla
Och skriver om färd

Ett rullande åskväder
Förstörde skribentens verk

En tår slår marken
Omgivningen maskerar
Tågar vidare

Ingen uppmärksammade
Pompösa poetens sorg.




Bunden vers (Tanka) av c_joel
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-16 11:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text! Hoppas den uppmärksammas.
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel