Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur

Möter varandra i slutet av världen,
vi sluter ögonen och tänker tillbaka.

Hur blev vi såhär.

Vi tar varandra till slutet av värden,
inget hålls heligt i våra händer

Hur blev det såhär.

Hur leker vi så lätt med verkliga känslor.
Två oroliga personligheter.

Varför spelar vi så enkelt ut varandra.
Beroendet bestämt våra namn.

Vi har inga svar att ge,
på frågor om varandra.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-08 23:40



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra stråk här
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel