Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkidé

Varje orkidé jag ser
som påmind om
Guds naturliga skönhet.
En doft,
som skär genom minnet
fått sitt liv.
Då min trädgård
nässlor planteras
i mitten blommar
färger jag ej förneka.
Låt regn falla,
rötter skall näras,
en lära Han skapat.
Å runt min trädgård,
går du för bli bränd.
Å nakna känslor,
får du komma klädd.
Så nu du veta,
vad min inbjudan bära
dock låt oss uppleva
färgerna ej aldrig förnekas.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-12-12 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel