Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjdpunkt

Min andra hjärna,
Mitt andra hjärta.
Jag har mage nog att säga,
att dessa känslor är äkta.

Ögonen som skriver dikten,
där munnen slutats kort.
Kom närmare,
ditt kroppsspråk viskar något.

Låt dansen av tungan,
ta stegen för kvällen.
Lämna kläderna på soffan,
i mellan oss finns nog med värme.

Lusten svämmar över,
vi känner djupet av varandras puls.
Hetsat sitter andetagen,
extasen når sin höjdpunkt.

Drömmer oss kvar i orden,
som aldrig ser sitt slut.
Vid gryningens första stråle,
ett nytt liv har delats ut.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-26 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel