Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pil

Hjärtat pilen spjutet,
smärta flyter fritt.
Marken stänkt röda,
från träffats i sin mitt.
I tårar läcka,
salt gift för jord.
I spåren täcka,
dold vad som gjord.
Brottats, bruten, brott.
Benen, anden, bön.
Lottat, löftet, lått,
luras, ledas, bödeln.
Ty döden i kärleks liv,
önskar själen ett avslut till.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-07 22:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Amors pilar vassast.
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel