Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melongardinen

Det hänger en melongardin
I ditt fönster
den kanske blommar nu
men såna gardiner
är säsongsbetonade
och när årstiden nått sin ände
byter du kanske ut den
mot något nytt

Men än så länge
är den okej
lagom angenäm
och tillräckligt behaglig
för att få hänga kvar där
i ditt fönster

den är skör och nästan
genomskinlig
lyckligt ovetandes
om vad som väntar




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-16 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP