Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär på en hemlighet...

En gång ljög du för mig,
men du ångrade det bittert
och bad mig förlåta dig.
Min kärlek till dig var verklig och sann.
Och jag gav oss en andra chans.
Men hur vågar du förstöra vårt hem
genom att använda världens äldsta lögn?

Hur kunde jag vara så blind och inte se,
att du och jag inte längre är vi.
Du ångrade aldrig din första lögn.
Blåögd och naiv trodde jag på dig.
Dina tårar och ångest.
Och jag förlät dig.

Hur kan du knulla mig,
när du knullat en annan?
Hoppas verkligen att du skyddat dig.
För jag har en hemlighet.
En hemlighet jag skulle berätta för dig.

Jag skulle berättat till dig på vår resa,
när vi skulle fira vår årsdag.
Men du kommer aldrig att få veta.
Jag bär på en hemlighet.
Det blir en min hemlighet,
jag bär på vårt barn.
Vårt barn som kanske aldrig föds.
På grund av ditt svek.
Ditt äckligt stinkande otrohet.

© Brown
Copyright 2004-10-16





Fri vers av Lene
Läst 518 gånger
Publicerad 2004-10-16 01:46



Bookmark and Share


    Jee Dee
Vilket starkt ämne. Drar fram mycket känslor både ljusa och mörka.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet