Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äfför pheyck


Tolstoys pyramid


Jag missbrukar subliminala tubar
som forcerar min inre Ariana
verserar mina dödtjejshudar
genom trång conlangeriana

Sothuset stjälkar mina brudar
lurandes med svart marijuana
färserar mina kavaianskrudar
till furrigt falsk modigliana




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-07-18 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd