Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-10-13


Där tusenskönor finner mark sjunger törnets fåglar

 

I ryggslutet växer blommor

vackra rankor, späda

sträckandes emot axelhöjd

nuddande hårets lockar

färgade av midnattens tunga svärta

kurvig är silhuetten av höftben 

och paradisets ljuva kullar

knapphändigt dolda i grönskans

rosiga blygsamhet,

dess sensuella skönhet 

får amorbåge att spännas

till jublande triumf av glädje

just där livet och döden

mynnar ut, just där tusenskönor

finner tillitens fasta mark

just där, ovan himmelens blåa kant

uti havets bråda djup

 

"just där, möter längtande hjärtat

sin blomstrande källa

av kärlek"

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-18 23:59



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen,
2019-07-29

  Jan Widströmer VIP
Sensitiva amorosa
2019-07-22

    Peter Söderqvist
Så sinnerlig text som fångar den blomstrande sensualiteten. Vackert.
2019-07-20

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert och sensuellt om kärleken när den är som bäst!
2019-07-20

  Nils-Robert
I beröringens crescendo blomstrar kärleken
2019-07-19

  Lars Hedlin
Ljuvliga strofer av liv och värme som sprider sig ljumt och vackert inom! .)
2019-07-19

  Roger VIP
Och det här... är ren poesi. Så vackert!
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP