Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Publicerad första gången 2014 Eget foto.


Under åskhimmel

 

Under åskhimlen

en gigantisk skulptur i skogen

- det döda trädets

avskalade stam och grenar

 

Jag har ingen nytta

av min erfarenheten längre

Det förflutna var

och om framtiden vet ingen

 

I den svettiga värmen

får jag för första gången

undervisa barfota

flyktingarna från Syrien

 

På aftonen glider månen

ut från det svarta molnet

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-19 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP