Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte var för mina drömmar och BBC Radio Five

om det inte var
för mina drömmar
och BBC Radio Five


skulle jag glömma bort
hur man samtalar och
hur man låter munen
formulera sig till ord


Sist jag samtalade
en något längre tid
men en människa
var för två veckor sedan


människan är förlorad
redan från födseln
en ond identitet i sig själv


Och varför vilja
röra munen i samtal
när allt egentligen
innehåller ilvilja


Ondskan går inte
att se men är
evigt där


Oförlåtligt har alla
en skuld i sig själva
samtalet är alltid
ändå bara på låtsas




Fri vers av virre
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-06-27 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo så är det ibland..
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

virre