Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag älskar dej idiot

Jag älskar dej
Din dumma dumma idiot
Finns ingen avstängningsknapp
Inget delete
Ingen töm papperskorg
I papperskorgen ligger så mycket tårar
Så mycket besvikelse och sorg
Mitt hjärta är fyllt av kärlek
Och töms ut lite varje dag
Automatisk fylls det på
Är det blodet som pumpar
Av dej och alla löften
Dumma dumma karl
Din charmiga knöl
Vad jag älskar dig




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-22 11:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Denna knöl har gjort ett riktigt kap!
2019-07-23

  Anya VIP
Vilken fin kärleksförklaring. Varm och accepterande.
2019-07-23

  Larz Gustafsson VIP
"I love you, you big dummy", som Freddie Wadling sjöng.
2019-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Störst av allt är kärleken!
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP