Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mörka tankar om hopplöshet. Att vilja leva men inte orka vara kvar. Därför är suicid en olycka och inget val. Suicid är att inga andra valmöjligheter ha kvar.


Jag finns kvar

När sista hoppet dött ut
leder alla vägar mot
samma slut

Som jag önskar att jag hade orkat
härda ut

Ingenting kommer nånsin
bli som förut

Jag hade så mycket kvar att ge

Så många drömmar
Så mycket jag ville se

Människor att hjälpa
och en hand att sträcka ut

Ingenting kommer nånsin
bli som förut

Men jag finns kvar
Bara inte här

Jag är runt er
alltid

Jag är i träden
I fåglarna
I haven

och i ängarna

Jag kanske till och med
är bland änglarna

Jag är på en plats
där smärta inte finns

Den platsen
är i era hjärtan

Alla ni
som älskat mig

Där lever jag

Jag finns kvar
någonstans

Alltid




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 583 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-22 22:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Du har en tydlig röst Underbar
2023-12-02

  Rodin
En spiral rakt ner till underjorden, samtidigt som människan bara vill vackra saker ... en text som berör.

2019-09-13

  danne //
"Där lever jag - Jag finns kvar någonstans Alltid"

Det stycket väcker starka känslor - skit bra skrivet ..
2019-07-28

  Lottie Ålhed VIP
Suicid som olycka o. s. v. Svårmod och sorg når fram Också längtan...Fint skaldat
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden