Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Självkännedom är en ändlös flod

Som att färdas på
ett öppet hav

En oändlig ocean
Bara jag och det stora blå

Ingen deadline
Inget mål som går att nå

Inget att vinna
förlora
redovisa
eller deklarera

Så jag lutar mig tillbaks
och kopplar av

Självkännedom är en ändlös flod
En resa jag gör själv
och bara för mig
och med alla
jag får möta under tiden

Tiden
som kallas livet
väljer jag om jag vill göra stort
eller litet

Livet är en ändlös flod
av självkännedom




Fri vers av Trollbunden
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-12 11:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl framförd anda
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden