Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtats innersta rum

Solen skiner
utanför mitt fönster

Själv är jag inomhus
Spelar Kent på för hög volym

Kastar ut alla känslor
på en canvasduk

Önskar du var här
just nu

För jag vill agera ut
all min lust
till livet

Och
till allt det där andra
som bara finns

i mitt hjärtas innersta rum




Fri vers av Trollbunden
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-23 16:50



Bookmark and Share


  Rodin
"Kastar ut alla känslor
på en canvasduk"

power, längtan
2019-09-13

    ej medlem längre
Fint skrivet! Kent är bra. Och du likaså!
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden