Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara hierofanten kan säga det utan att ljuga


Medbrottsling


Ensam i rummet med skränande best
släpp namnet, jag klarar mig utan alla dessa
en halv pråmhund runt fötterna
som nog bara jag ser
skuggan som stal bestens namn
i lilla Noas park

Busen vrider upp hjortronsylt, till häst
benkoppar för aska, hovligans prinsessa
kastar lik som matta över rötterna
en komedi av manér
sex makter, han som byter hamn
ensam tomma ark

Leksaker och verktyg möttes på en fest
förarlösa drömbilar slipper stressa
suga oljan tidlöst ur nötterna
flyga för att bryta ner
begravd till vik, en kristen famn
traumatiserad mark




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-24 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd