Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fisk med vingar

Att kunna
men inte vilja

Att stå still
och ändå springa

Att skaka av köld
och ändå brinna

Att gå baklänges i cirklar

Att vara naken
i en rustning av stål

Som en fisk med vingar




Fri vers av Trollbunden
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-24 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beskrivningen av en människas ofta dubbelbottnade natur och villkor beskrivs med väl avvägda ord och en fin rytmik!
2019-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Det finns flygfisk.
2019-07-24

  Fulbergarn
när allt är möjligt
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden