Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå andetag...



Evigheten
har sin evighet

ur
rymdens marmorsal

blå
andetag

Natten
har sin timma

under
tunga skyar

vildandens flykt


Dagen
har sin stund

ur
solens gryningsspegel

gyllne skärvor


Bs-06
















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-27 18:10



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, allt har sin tid...och sin form/färg/doft....
2006-06-28

  Hildegun Relefors
Tack. min vän! Jag lutar mig mot dina vackra enkla ord, så konstfullt flätade!
2006-06-28

  Rachel Roth
vilka bilder du målar, så vackra och andaktsfulla
2006-06-27

  Ingrid Nilsson
Otroligt vackra bilder,vackra ord helt enkelt och så stämningsskapande...
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg