Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det odefinierbara

Dina armar är bara en spillra
hela ditt väsen krackelerar
världarna faller isär

jag möter din blick
möter dimman i dina ögon

din syn är frånvarande
och lite blind

gråstarren breder ut sig
varje gång du ser mig

och från andra sidan spåret
är du den passiva åskådaren
som betraktar mig
när jag går ner på knä och dränker
ditt barn i avloppsvattnet




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-28 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt stark. Stig Dagerman goes Lili B!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP