Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det enda som är beständigt är förändring.


Intryck

I takt med tiden
förändras alla mina intryck
av livet

Det är fantastiskt att se
att det som förut väckte
starka känslor i hela mitt inre
nu betyder väldigt mycket mindre

Det mesta försvinner
till och med

Precis som en gammal dator
som frigör sitt eget
cacheminne

För att rensa bort gammal skit
per automatik

Och det som ännu leder till
ett stormande inre
tror jag kan vara en vägvisare
och en riktlinje

För vad jag behöver jobba på
med mig själv härnäst

För att stanna kvar
i en förnyelseprocess




Fri vers av Trollbunden
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-28 19:32



Bookmark and Share


  danne //
påverkan den kommer som ett paket på något vi kallar för post idag!
Annars Larz ord är heller inte så tokiga.
Men det kräver rörelse för att något ska ske å komponenter ...
2019-07-29

  Larz Gustafsson VIP
En inställning kan bli en utställning.
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden