Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än luft i lungorna

 

 sökväg

ur det grå

 borde en väntande glänta där

 

 här slingrar stigen

med stegen

med andetagen  

och hela det heta

svindlande

 okända

 

leder dit 

du vet

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-29 11:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En vacker dikt, kanske om utveckling, sökande och ett stycke lycka.
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg