Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen 10/7 2019

När någon sårat mig har
till husvagnen jag gärna drar.

Där blir jag säkert kvar
ungefär tre, fyra dar.

Ingen mina tårar ser
hoppas de mig om förlåtelse ber.

Ordet förlåt kom sent omsider
alla nöjda, ingen mer lider.

Tiden i husvagnen fort går
lugn och ro jag här får.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-30 08:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint rimmat..."förlåt" är att bra ord, både för den som säger det och för den som får det...då mår man bra igen...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning