Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågens indigoskimrande lust

havets
nynnande sång och
jag

sjunger med, men inte
i huvudet, i kroppen
sjunger jag och

bakom alltsammans
målas jag brännhet av
solen, smeks -

och som jag dansar, dansas!
Över ängarna, genom lundarna, mot
vidderna, sanden

dyningsdån i min sång, min
längtan;
springer barfota över, mot,
till, som du, vi
möts precis innan

vågens indigoskimrande
lust




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-30 21:20



Bookmark and Share


  Bergström Cerd
jag gillar stilen The style
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim