Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängda inoljade Sardiner.




"Ventilation is gone"
Hela havet stormar

Inte längre inuti en
Plåtburk. ..

På en hylla i en affär
vid Bergslagen.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-31 08:00



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Så bra att det finns billiga och nyttiga sardiner från de stora haven utanför Portugal och Marocko lätt tillgängliga i en liten plåtburk ! God Bless!
2019-07-31

    Askanden
pescetarianer skänk dem en tanke
2019-07-31

  Bossepoet från Österbotten
Hur sann får en ironi förbli.
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP