Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha taget få till draget...

Poesi kan bli
som den bästa kaka
för där kan en liten smakbit
få till en större aptit
som gör att man
längtar dit...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-01 08:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Förrädiskt med dessa kakor, om man tar en bit vill man bara ha mera. Vem vet var man hamnar då?
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt