Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slappar aldrig!

Kärleken bygger broar
mellan folk i alla läger
den ens handling äger...
Men om man orden tappar
den klappar om och allt lappar
den aldrig sjappar!
Och den kan även få till liv
ja och en helt ny giv
när våra <3-an
för mycket glappar...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-01 09:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor verkar veta om att de ska, medan andra mera fortfarande hoppas på att händelsen kommer, blott de väntar 'på något'. En del texter måste läsas både en och två gånger, att de skulle kännas 'än mera' andra gången är 'självklart', det är ju då en repris.
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt