Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VISA SKRIVEN UNDER MIN TURNÉ 2002 TILL HÄLSINGLAND


BARNVISA


Dansa spela sommarregn

Niga bocka sommaräng

Hoppa leka sommarkatt

Gömmer sig i morfars hatt


Måne blänker natt

Mön i fönstret satt

Susa brusa björkeblad

Vimsa lilla spindel




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-01 12:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som skulle passa bra i en barnbok.
2022-08-17

    ej medlem längre
Mycket vacker dikt som jag gärna skulle läsa för barn. Barnen jag har arbetat med har ofta uppskattat dikter, rim och ramsor likt denna. De får en också att tänka nytt och ifrågasätta ord m.m. Härligt!
2022-08-16

  Solstrale VIP
enkelt och vackert!
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd