Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget för en svag...

Dans är mer än
några steg här och där
i dansen skall kroppens
alla känslor ses
och fullt få virvla ut
från själ till själ!
Inte med stumma, tomma steg
de ju kliven slår ihjäl
utan få till den väl
så det sjunger till
i rörelserna som görs
så den till med över musiken tar
så även längre bort det hörs
hur roligt dansare har...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt