Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevet

ett brev till dig
med följande innehåll:

-en bit av mitt brustna hjärta
-inlindade mörka tankar
-tårar som torkat,endast saltet kvar
-längtan i kubik
-nattlig ångest som krympt till en klump
(globus)
-dåligt självförtroende,nu översminkat
-en känslighet som kryper utanpå allt


PS.när du öppnar brevet
ta skydd,du kommer studsa
av stolen,jag återlämnar
vad du en gång gav.DS









Fri vers av Myself
Läst 230 gånger
Publicerad 2004-10-16 15:25



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
man vill skriva när man är sviken...Bra fångat!
2004-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself